LAVLI travel

More Turska Istambul leto akcija

DVA KONTINETNA OBIĐI, PA NA MORE SIĐI

LETOVANJE U TURSKOJ NA MRAMORNOM MORU

ISTANBUL+KUMBURGAZ

IZABERITE:

7 NOĆENJA ( 3 NOĆI U ISTANBULU + 4 NOĆI NA MORU U KUMBURGAZU)
16.08.-25.08.2023.
 ILI 
7 NOĆENJA ( 4 NOĆI U ISTANBULU + 3 NOĆI NA MORU U KUMBURGAZU)
23.08.-31.08.2023.- cena 239 eura
10 NOĆENJA (3 NOĆI U ISTANBULU + 7 NOĆI NA MORU U KUMBURGAZU)
06.09.-17.09.2023. 

Upoznate još jednu novu destinaciju, smeštenu na obalama čuvenog Mramornog mora. Za sve ljubitelje turske kuhinje i jedinstvene turske kafe, predstavljamo gradić nadomak Istanbula-Kumburgaz. Kumburgaz krase duge peščane plaže, sa izuzetno čistim i toplim morem. Duž plaže, pruža se nepregledno šetalište sa brojnim restoranima, poslastičarnicama, suvenirnicama i kafićima. U južnom delu Kumburgaza nalazi se nekoliko manjih plaža, pravih bisera ovog dela Mediterana.  Bogatstvo prirodnog okruženja, tradicionalna turska gostoprimljivost, mogućnost obilazaka i poseta raznih turističkih sadržaja su samo deo onoga što odmor na turskoj obali- Kumburgazu čini jedinstvenim.

Istanbul je grad u Turskoj u vilajetu Istanbul. Grad je smešten na Bosforskom moreuzu, nekadašnja je prestonica triju velikih carstava: rimskog (330—395), vizantijskog (395—1453) i otomanskog (1453—1923). Istanbul je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte, a ujedno i jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. Istanbul spada među najveće gradove Evrope i sveta, a po svojoj važnosti za kulturu i istoriju, svrstava se u sam vrh poput Rima, Londona ili Pariza.


PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM 14 dana/12 noćenja

1.dan BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu u blizini  Hyatt-a. Predviđeno vreme polaska iz Beograda je oko 19.00 časova. Dva dana pre putovanja šaljemo SMS obaveštenje sa tačnim mestom i vremenom polaska. Vožnja kroz Srbiju preko Bugarske,  sa kraćim usputnim pauzama do Kumburgazea.

2 – 10. dan  KUMBURGAZ
Dolazak u Kumburgaz u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme i smeštaj u hotel časova ,zavisnosti kada sobe budu spremne. Boravak na Mramornom moru, 9 noćeanja. Slobodno vreme i fakultativni obilasci.

10-14. dan  KUMBURGAZ-ISTANBUL- BEOGRAD
Napuštanje hotela, odlazak do Istanbula. Smeštak u hotel.  Slobodno vreme i fakultativni obilasci do polaska autobusa za Srbiju. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd kasnim večernjim satima odnosno ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM 9-14 dana/7-13 noćenja

1.dan BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu u blizini  Hyatt-a. Predviđeno vreme polaska iz Beograda je oko 19.00 časova. Dva dana pre putovanja šaljemo SMS obaveštenje sa tačnim mestom i vremenom polaska. Vožnja kroz Srbiju preko Bugarske,  sa kraćim usputnim pauzama do Istanbula.

2 – 5/6. dan  ISTANBUL-BEOGRAD
Dolazak u Istanbul prepodnevnim časovima. Slobodno vreme i smeštaj u hotel časova ,zavisnosti kada sobe budu spremne. Slobodno vreme i fakultativni obilasci. Napuštanje hotela, odlazak do Kumburgaza. Smeštak u hotel

5/6-9/13. dan  KUMBURGAZ- BEOGRAD
Boravak na Mramornom moru, 4/9 noćeanja.  Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Planirano vreme polaska autobusa posle odjave iz hotela (po lokalnom vremenu). Jutro na dan polaska, dobićete obaveštnje. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora.Dolazak u Beograd kasnim večernjim satima odnosno ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.
 

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM 12 dana/10 noći

1.dan BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu u blizini  Hyatt-a. Predviđeno vreme polaska iz Beograda je oko 19.00 časova. Dva dana pre putovanja šaljemo SMS obaveštenje sa tačnim mestom i vremenom polaska. Vožnja kroz Srbiju preko Bugarske,  sa kraćim usputnim pauzama do Istanbula.

2 – 05. dan  ISTANBUL
Dolazak u Istanbul prepodnevnim časovima. Slobodno vreme i smeštaj u hotel časova ,zavisnosti kada sobe budu spremne. Slobodno vreme i fakultativni obilasci. Napuštanje hotela, odlazak do Kumburgaza. Smeštak u hotel

05-12. dan  KUMBURGAZ- BEOGRAD
Boravak na Mramornom moru 7 noćeanja.  Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Planirano vreme polaska autobusa posle odjave iz hotela (po lokalnom vremenu). Jutro na dan polaska, dobićete obaveštnje. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku, sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd kasnim večernjim satima odnosno ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.
 

CENA ARANŽMANA – 13 NOĆENJA 
1)ISTANBUL 4 NOĆENJA SA DORUČKOM+9 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU TURIZOOM BEACH RESORT 3*+- 419 EURA
2) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+7 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU BLUE WORLD 4* – 439 EURA
3) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+7 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU MARIN PRINSES 5* – 429 EURA

  CENA ARANŽMANA – 12 NOĆENJA 
1)ISTANBUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+9 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU TURIZOOM BEACH RESORT 3*+- 399 EURA
2) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+9 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU BLUE WORLD 4* – 419 EURA
3) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+9 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU MARIN PRINSES 5* – 409 EURA
 

CENA ARANŽMANA – 10 NOĆENJA 
1)ISTANBUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+7 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU TURIZOOM BEACH RESORT 3*+- 319 EURA
2) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+7 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU BLUE WORLD 4* – 339 EURA
3) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+7 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU MARIN PRINSES 5* – 329 EURA


  CENA ARANŽMANA – 7 NOĆENJA 
1)ISTANBUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+4 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU TURIZOOM BEACH RESORT 3*+- 239 EURA
2) ISTANBNUL 3 NOĆENJA SA DORUČKOM+4 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU BLUE WORLD 4* – 259 EURA
3) ISTANBNUL 4 NOĆENJA SA DORUČKOM+3 NOĆENJA SA DORUČKOM U HOTELU MARIN PRINSES 5* – 239 EURA

HOTEL TURIZOOM BEACH RESORT/EX DIAMOND CITY 3*+ OPIS HOTELA: Ima sopstvenu peščanu plažu. Usluga na bazi noćenje sa doručkom-doručak švedski sto. Sadržaj hotela: restoran, bar, recepcija, Wi-Fi (agencija,ni hotel  ne mogu garantovati brzinu interneta i nisu odgovorni u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema), soba- sadrži TWC, telefon, TV i KLIMU  (korišćenje klime  uključeno u cenu). Za goste hotela besplatno je korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži, zabranjeno konzumiranje alkohola u okviru hotela i plaže. Link hotela: http://diamond-city-hotel-kumburgaz.istanbul.hotels-tr.net/en/#photo

HOTEL “MARIN PRINCESS” 5* je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži na Mramornom moru u Kumburgazu. Sobe su dvokrevetne I trokrevetne. Svaka soba sadrži klima uredjaj /centralna klima –koja je uračunata u cenu/, tv, fen, kupatilo. Hotel poseduje dva otvorena bazena, zatvoreni bazen, saunu, hamam, teteranu, fitness centar, restoran. Doručak je na bazi švedskog sto. www.kumburgazmarinprincess.com

Hotel Blue World 4*, okrenut ka svojoj privatnoj plaži koja radi od 09h do 19h, nudi smeštaj sa 4 zvezdice u naselju Kumburgaz i nudi restoran, fitnes centar i bar. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi recepciju koja radi 24 sata, poslugu u sobi i besplatan ViFi. Jedinice hotela sadrže prostor za sedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i tušem, frižider, peškire u sobi. Sve jedinice u hotelu Blue World imaju centralni klima-uređaj koja radi od 18 h i ormar. Smeštaj nudi doručak na bazi švedskog stola. Hotel Blue Vorld nudi gostima spa i velnes centar sa saunom i zatvorenim bazenom. Istanbul je udaljen 43 km od hotela, dok je Taksim udaljen 43 km. Najbliži aerodrom je aerodrom u Istanbulu, na 35 km od hotela Blue World. Ležaljke i suncobran su uračunate u cenu aranžmana. https://blueworldhotel.com/

BB- NOĆENJE SA DORUČKOM, AC-KLIMA

NAPOMENE:

Raspored sedenja se pravi prema redosledu prijave.

Doplata željenog sedišta 20 eura

Doplata dodatnog sedišta 50 eura

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

• Prevoz turističkim autobusom na relaciji Beograd- Istanbul-Kumburgaz-Beograd (audio, video oprema, klima)  sedišta od 16 do 91 mesta
• Smeštaj po osobi u izabranom hotelu, prema tabeli, na bazi 7,10 ili 12 noćenja sa doručkom
• Troškovi organizacije putovanja
• Licencirani pratilac grupe tokom prevoza autobusom na relaciji Beograd-Istanbul-Kumburgaz-Beograd
• Servis – lokalne agencije u mestu boravka

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 

• Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja – za 7 noćenja: 1.300,00 dinara
• Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja – za 10 noćenja: 1.600,00 dinara
• Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja – za 12 noćenja: 1.800,00 dinara
• Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja – za 13 noćenja: 2.000,00 dinara
• Troškovi fakultativnih izleta i poseta, koje organizujemo u saradnji sa lokalnom agencijom iz Turske
• Individualni troškovi putnika
• doplata za 1/1 sobu:
– 12 noćenja: hotel Turizom Beach Resort= 290 e, hotel Blue World= 315 e, hotel Marin Prinses= 290 e
–   7 noćenja: hotel Turizom Beach Resort= 170 e, hotel Blue World= 180 e, hotel Marin Prinses= 170 e
– 10 noćenja: hotel Turizom Beach Resort= 240 e, hotel Blue World= 250 e, hotel Marin Prinses= 240 e• FAKULTATIVNI IZLETI:

USLOVI  PLAĆANJA:

Plaćnje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a 

• Cene su izražene u eurima, dok se obračun i plaćanje vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
• Cena je garantovana samo za iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.
• Putnici se prilikom rezervacije opredeljuju za način plaćanja.

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA :

1) 30% prilikom rezervacije ostatak 20 dana pre putovanja.                             
2) 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2023.
3) platnim karticama
4) platnim karicama banke Intese na 3 rate


FIRST MINUTE ponuda – Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST MINUTE programa ponudi svoje slobodne smeštajne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od navedenih u cenovniku koji je prethodno važio ili koji će važiti narednom objavom. Putnici koji su uplatili aranžman po redovnim cenama ili većim cenama i važećem cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu ili povraćaj uplaćenih sredstava na ime razlike u ceni.

 *POSEBNI USLOVI I NAČIN PLAĆANJA FIRST MINUTE PROGRAMA* Za rezervaciju smeštajnih objekata po programu FIRST MINUTE naveden je procentualni iznos cene aranžmana koji treba biti uplaćen do predviđenog datuma. U slučaju propuštanja uplate aranžmana u celosti do navedenog roka, rezervacija se automatski zadužuje za redovnu cenu aranžmana, sa uslovima i načinom plaćanja po redovnom cenovniku. Redovan cenovnik ovog programa je naveden u tabelarnom prikazu.

LAST MINUTE  ponuda – Organizator putovanja koristi pravo da putem LAST MINUTE programa ponudi svoje slobodne smeštajne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od navedenih u cenovniku koji je prethodno važio ili koji će važiti narednom objavom. Putnici koji su uplatili aranžman po redovnim cenama ili većim cenama i važećem cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu ili povraćaj uplaćenih sredstava na ime razlike u ceni.

VAŽNA NAPOMENA: Prtljag putnika na polasku iz Srbije kao i u povratku je ograničen na 1 kofer do 20 kg i jedan ručni prtljag do 4 kg po osobi u odlasku i povratku. U slučaju viška prtljaga, prevoznik ili agencija neće primiti višak ili će naplaćivati preko dozvoljene mase 1 euro po kilogramu. unutrašnjost autobusa dozvoljeno je uneti samo torbice, tašne sa ličnim dokumentima- lični prtljag. Dodatni kofer se naplaćuje 30 evra. KONTROLU VRŠI VOZAČ AUTOBUSA.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 07.02.2023.

Licenca OTP 81/2021, kategorije A  od 10.09.2021.

Cenovnik broj 3 od 10.08.2023.

 SP-01/2023

VAŽNE NAPOMENE:

Za realizaciju aranžmana, autobusom, potrebno je minimum 45 putnika.

• Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije  Lavli travel doo je 5 dana pre početka putovanja.

• Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu) -saglasnost oba roditelja overena kod notara  je neophodna.

• Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta -lokalnom  agencijom.

• Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja putne dokumentacije, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

• Usluga vodiča ili lokalnog predstavnika u Kumburgazeu ne podrazumeva svakodnevno, celodnevno ili kontinuirano prisustvo, već kontakt i neophodnu nužnu pomoć.

• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

• Državljanima Republike Srbije, sa biometrijskim pasošima, nije potrebna turistička viza za Tursku. Pasoš mora da važi minimum 6 meseci

• Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje  prolaze.

VAŽNE NAPOMENE – MOLIMO VAS DA IH PROČITATE

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojih podataka prihvatate Opšte uslove putovanja agencije Lavli travel

* Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave

ZAUSTAVLJANJE RADI USPUTNIH ODMORA PREDVIĐENO JE NA SVAKIH 4 DO 4,5 SATA VOŽNJE NA USPUTNIM    STAJALIŠTIMA, A U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI KAPACITETA STAJALIŠTA I USLOVA NA PUTU.

* NAPOMINJEMO DA JE PUTOVANJE GRUPNO, I TOME JE SVE PODREĐENO. PREMA TOME POTREBNO JE JASNO SAGLEDAVANJE SITUACIJE DA SU U VOZILU, MUZIKA I FILMOVI KOJI SE PUŠTAJU, NEUTRALNI PO SVOM SADRŽAJU, TEMPERATURA U VOZILU NE MOŽE SE INDIVIDUALNO ZA SVAKO SEDIŠTE PODEŠAVATI, I IMAJTE U VIDU DA ONO ŠTO JE ZA NEKOGA TOPLO, ZA DRUGOG JE HLADNO I SL. DAKLE, ZA GRUPNO PUTOVANJE POTREBNO JE PUNO RAZUMEVANJE MEĐU PUTNICIMA I OSEĆAJ KOLEKTIVIZMA.

* Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

* Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.

* Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

* Dva dana pre polaska organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska.

* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

* Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

* Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

* Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)

* Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

* Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

* U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 5 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet…)

* Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

* Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

* Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.

* Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

* Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, odnosno teritoriju države u koju putuje.

* U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

* Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja.

Scroll to Top
Call Now Button